WOZ & BAG


4Value biedt meer dan WOZ-software en WOZ-diensten. Ook op het gebied van BAG beschikken wij over alle relevante kennis en ervaring. Of het nu gaat om procesadvies, interim BAG-ondersteuning of het koppelvlak BAG/WOZ.

Het realiseren en onderhouden van het koppelvlak BAG/WOZ is een voorwaarde voor het succesvol uitvoeren van de Wet WOZ binnen het stelsel van basisregistraties. De relaties tussen panden, verblijfsobjecten en adressen uit de BAG en objecten en deelobjecten uit de WOZ worden steeds belangrijker in de uitvoering van de WOZ-processen.

Met behulp van de Koppelingstool BAG/WOZ binnen 4Woz 2.0 beschikt u over alle tools om het koppelvlak BAG/WOZ op een goede en efficiënte manier te onderhouden. De volledig GIS-georiënteerde interface biedt alle relevante informatie in een oogopslag. Nieuwe relaties, als gevolg van BAG-mutaties, kunnen door middel van het verslepen van ‘bolletjes’ worden gelegd.

Naast het onderhoud van het koppelvlak BAG/WOZ biedt de Koppelingstool BAG/WOZ u inzicht in de achterliggende gegevens. Verschillen in adres, bouwjaar en gebruiksdoel tussen WOZ en BAG zijn met een muisklik, via Excel, inzichtelijk en bruikbaar voor bestandsoptimalisatie.